Sizzling Fajitas

Vandaag in de spotlight, een van Mexico’s meest geliefde gerechten: Sizzling Fajitas.

Het gerecht wordt geserveerd in een heet ijzeren pannetje, waardoor het vlees sissend en rokend op tafel wordt geserveerd. Bij de fajitas krijg je een stapel warme tortilla’s, samen met bijgerechten zoals guacamole, zure room, geraspte kaas, salsa, jalapeno’s en rijst. Dit stelt je in staat om jouw eigen wraps te maken door de vulling naar keuze in de tortilla te rollen. 🥑🌶️

Fajitas zijn geliefd vanwege hun smaak, veelzijdigheid en het sociale aspect van het samenstellen van je eigen maaltijd.

Cecile is sinds enkele jaren fervent Vegan en heeft daarnaast ook veel aandacht voor dierenrechten in het algemeen. Op voorspraak van Cecile is Mexicaans restaurant El Castillo vier jaar geleden begonnen met het organiseren van een Vegan avond. Dit werd zo'n succes dat besloten werd dit nogmaals te doen en inmiddels is de Vegan avond uitgegroeid tot een maandelijks terugkerend evenement en is Cecile het gezicht van die avonden.