Zomer buffet

Van 22 juli tot en met 15 augustus serveren wij ons buffet ook door de week. Op deze door de weekse data serveren wij geen a la carte menu, met uitzondering van onze vegan kaart. In het weekend serveren wij zowel buffet als een a la carte menu.

Weet u niet zeker welke kaart wij serveren op de dag van uw geplande bezoek?
Neem dan gerust even contact met ons op.

Cecile is sinds enkele jaren fervent Vegan en heeft daarnaast ook veel aandacht voor dierenrechten in het algemeen. Op voorspraak van Cecile is Mexicaans restaurant El Castillo vier jaar geleden begonnen met het organiseren van een Vegan avond. Dit werd zo'n succes dat besloten werd dit nogmaals te doen en inmiddels is de Vegan avond uitgegroeid tot een maandelijks terugkerend evenement en is Cecile het gezicht van die avonden.