Aangepaste openingstijden Februari

Vanaf 1 februari zijn wij weer elke dag open! Vanaf 24 februari serveren ons buffet weer elke vrijdag, zaterdag en zondag. Naast het buffet serveren wij een ook een a la carte kaart en de vegan kaart. Tot 24 februari serveren we op vrijdag en zondag onze door de weekse a la carte kaart.

Vanaf maart zijn we weer open voor lunch op zaterdag en zondag vanaf 13.00 uur.

Cecile is sinds enkele jaren fervent Vegan en heeft daarnaast ook veel aandacht voor dierenrechten in het algemeen. Op voorspraak van Cecile is Mexicaans restaurant El Castillo twee jaar geleden begonnen met het organiseren van een Vegan avond. Dit werd zo'n succes dat besloten werd dit nogmaals te doen en inmiddels is de Vegan avond uitgegroeid tot een maandelijks terugkerend evenement en is Cecile het gezicht van die avonden.