Kerst(markt) 2022

Van 18 november is het Geulstadje Valkenburg weer van onder tot boven in kerstsferen gehuld. In verband met de verwachtte drukte hanteren wij aangepaste openingstijden en menu’s.

Vanaf 19 november serveren wij op zaterdagen uitsluitend ons buffet. Met uitzondering van de kinderkaart en vegan kaart is er geen a la carte optie. Op vrijdag en zondag serveren wij ons buffet + een a la carte kaart.

Vanaf 9 december serveren wij op vrijdagen, zaterdagen en zondagen uitsluitend ons buffet. Met uitzondering van de kinderkaart en vegan kaart is er geen a la carte optie.

Vanaf 12 december serveren wij ons buffet ook door de week.

Op 24 december zijn wij gesloten in verband met de voorbereidingen voor Kerstmis.
Op 25 en 26 december serveren wij een speciaal Kerstbuffet. Het menu kunt u hier bekijken.

Cecile is sinds enkele jaren fervent Vegan en heeft daarnaast ook veel aandacht voor dierenrechten in het algemeen. Op voorspraak van Cecile is Mexicaans restaurant El Castillo twee jaar geleden begonnen met het organiseren van een Vegan avond. Dit werd zo'n succes dat besloten werd dit nogmaals te doen en inmiddels is de Vegan avond uitgegroeid tot een maandelijks terugkerend evenement en is Cecile het gezicht van die avonden.