Tequila tasting

Tequila TastingšŸŒµGraag willen wij de tequila opnieuw aan jullie voorstellen, niet als brutaal shotje maar om langzaam te proeven en de complexiteit aan smaken echt te ervarenšŸŖ±

Daarom introduceren wij Tequila Tasting!
Mucho fun om je avondje uit mee te beginnen. Drie soorten tequila met bijpassend hapje als starter, how Mexican do you want it? Vraag onze crew voor meer informatieāœØ

Cecile is sinds enkele jaren fervent Vegan en heeft daarnaast ook veel aandacht voor dierenrechten in het algemeen. Op voorspraak van Cecile is Mexicaans restaurant El Castillo twee jaar geleden begonnen met het organiseren van een Vegan avond. Dit werd zo'n succes dat besloten werd dit nogmaals te doen en inmiddels is de Vegan avond uitgegroeid tot een maandelijks terugkerend evenement en is Cecile het gezicht van die avonden.