Moctezuma’s revenge

Wie de wraak van Moctezuma aandurft moet een liefhebber zijn van pittig gekruid eten. De wraak bestaat uit 250 gram premium ossenhaas, in de oven gegrild met pepers, knoflook en kruiden.

Moctezuma was leider van de Azteken en was de eerste keizer die in contact en conflict kwam met de Spanjaarden. Hij werd vermoord door conquistador Cortes. Volgens een populaire legende gebruikte Moctezuma zijn laatste adem om een vloek en wraak uit te spreken over iedereen die zijn land zou plunderen na zijn dood.

Cecile is sinds enkele jaren fervent Vegan en heeft daarnaast ook veel aandacht voor dierenrechten in het algemeen. Op voorspraak van Cecile is Mexicaans restaurant El Castillo vier jaar geleden begonnen met het organiseren van een Vegan avond. Dit werd zo'n succes dat besloten werd dit nogmaals te doen en inmiddels is de Vegan avond uitgegroeid tot een maandelijks terugkerend evenement en is Cecile het gezicht van die avonden.