Openingstijden Kerstmarkt & feestdagen

Vanaf 12 november wordt Valkenburg weer omgetoverd tot Kerststad Valkenburg!

Vanwege de drukte serveren wij in december, in het weekend, uitsluitend ons buffet. Er is geen a la carte optie met uitzondering van de vegan menukaart.

Wij zijn op Kerstavond, 24 december gesloten en op 1ste en 2de Kerstdag geopend. Wij serveren die dagen een speciaal Kerstbuffet a 33,50 pp. Het menu zullen we binnenkort posten op onze Facebook pagina of kunt u opvragen via e-mail.

Wij zijn ook geopend op oudejaarsavond (tot 21.00 uur) en op Nieuwjaarsdag.

Cecile is sinds enkele jaren fervent Vegan en heeft daarnaast ook veel aandacht voor dierenrechten in het algemeen. Op voorspraak van Cecile is Mexicaans restaurant El Castillo twee jaar geleden begonnen met het organiseren van een Vegan avond. Dit werd zo'n succes dat besloten werd dit nogmaals te doen en inmiddels is de Vegan avond uitgegroeid tot een maandelijks terugkerend evenement en is Cecile het gezicht van die avonden.