Geopend voor afhaal!

Vanaf 13 november is El Castillo elk weekend geopend voor afhalen!

In het kader van zero waste verzoeken we jullie de bestellingen op vrijdag voor 15.00 uur en op zaterdag voor 12.00 uur door te geven. Zo weten wij precies wat wij in moeten kopen. Voor last minute bestellingen kun je altijd even bellen om te vragen wat wij nog op voorraad hebben.

Afhalen van de gerechten kan op vrijdag, zaterdag en zondag tussen 16.00 en 21.00 uur. We kunnen de gerechten zowel warm als koud meegeven.

Bestellingen kun je via een Whatsappje doorgeven op de Whatsapp van El Castillo.

Het afhaal menu is terug te vinden onder ‘Menukaart’.

Cecile is sinds enkele jaren fervent Vegan en heeft daarnaast ook veel aandacht voor dierenrechten in het algemeen. Op voorspraak van Cecile is Mexicaans restaurant El Castillo twee jaar geleden begonnen met het organiseren van een Vegan avond. Dit werd zo'n succes dat besloten werd dit nogmaals te doen en inmiddels is de Vegan avond uitgegroeid tot een maandelijks terugkerend evenement en is Cecile het gezicht van die avonden.