TripAdvisor Travellers’ choice 2020

We hebben weer een TripAdvisor Travellers’ choice 2020 award mogen ontvangen en daar zijn we natuurlijk superblij mee!

TripAdvisor’s Travellers’ Choice erkent bedrijven die consistent geweldige gebruikersbeoordelingen ontvangen.

Tripadvisor Travellers’ Choice eert geselecteerde hotels, attracties en restaurants die consequent blijk geven van toewijding aan excellente gastvrijheid. Tripadvisor gebruikt een eigen algoritme om de onderscheidingen van Travellers’ Choice te bepalen. Het houdt rekening met de kwaliteit, kwantiteit en recentheid van beoordelingen en meningen die reizigers op Tripadvisor hebben ingediend gedurende een periode van 12 maanden, evenals de termijn en rangschikking van een bedrijf in de populariteitsindex op de site.

Om in aanmerking te komen voor Travellers ‘Choice, moet een bedrijf een algemene Tripadvisor-bubbelclassificatie van ten minste vier op vijf hebben, een minimum aantal beoordelingen hebben en minimaal 12 maanden op Tripadvisor zijn vermeld.

Een mooie blijk van waardering dus weer door onze gasten. Bedankt voor alle mooie beoordelingen, amigo’s!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie