Vegan Fiesta Mexicana 2 juli

Hola! Daar is ie weer! ?

Even onder voorbehoud natuurlijk gezien de omstandigheden en huidige regelgeving maar op donderdag 2 juli willen we graag weer een vegan buffet serveren!

We hebben gisteren even kunnen oefenen met de 1,5 afstand in het restaurant en alles is heel gemoedelijk verlopen en er is ruimte zat! Bij een buffet is dat natuurlijk ietsje anders maar ook hier gaan we de nodige maatregelen voor treffen.

Zo komen er schermen voor/over de gerechten te staan en draagt onze keuken personeel een mondkapje en handschoenen. Bij het buffet staat een medewerker die je handen zal desinfecteren voordat je de lepels en borden vast pakt en deze persoon zorgt er ook voor dat er niet teveel mensen tegelijk aan het buffet staan.

Omdat we maximaal 100 gasten in huis mogen hebben werken we die avond met twee shifts. Je kunt van 16.30 tot 18.45 uur komen of van 19.00 uur tot sluit.

Reserveren kan via whatsapp: 06-21214229 of stuur even een berichtje via messenger.

Hopelijk tot snel!
Veel liefs, Cecile

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie